Čo je stroj na delenie a zaokrúhľovanie cesta?

 

Po prvé, čo je aoddeľovač cesta a okrúhlica?Je to stroj na výrobu guľôčok z cesta vo veľkom množstve a vysokej účinnosti. V tradičnom pekárskom závode pracovníci delia a okrúhlia guľôčky z cesta ručne. V dnešnej dobe ich môžeme prijaťstroj na delenie a zaokrúhľovanie cesta, imitujúce ručné delenie a zaokrúhľovanie, ale s oveľa vyššou účinnosťou. Výhodou je, že môže výrazne ušetriť mzdové náklady a hmotnosť guľôčky cesta sa dá oveľa lepšie kontrolovať.

123

V dnešnej dobe, keď chcete upiecť chlieb, bagetu, PITA atď., mali by ste múku zmiešať s vodou, mliekom, droždím atď.miešací stroj.

1

Po dobrom premiešaní sa veľké cesto vloží do násypkystroj na delenie cesta.Podľa hmotnosti guľôčky cesta si môžete vybrať stroj na delenie cesta v 1P,2P,3P,4P.Napríklad delenie na cesto – 3P je najobľúbenejšie, pretože je dobré robiť guľky cesta s hmotnosťou 25-100g.Výstupná kapacita je veľká (1900 ks/h-7600ks/h). Môže to výrazne zlepšiť výstupnú efektivitu a výrazne ušetriť náklady.

oddeľovač cesta - 4 vrecká

 

Deliaci stroj je možné pripojiť dopravným pásom na zostavenie kompletnej výrobnej linky. Rozdelené guľôčky cesta je možné prepravovať dopravným pásom nastroj na zaokrúhľovanie cesta.Guľky cesta sú tu zaoblené a vychádzajú v dobrej guľatosti. Zaobľovač cesta YUYOU je nelepivý a ľahko sa ovláda.

stroj na zaokrúhľovanie cesta 1

 

YUYOUoddeľovače cesta a obláčikypredáva dobre v Číne. Mnoho pekárenských závodov nakupuje vybavenie a celé výrobné linky od nás. A tiež poskytujeme perfektný servis po predaji.

stroj na zaokrúhľovanie cesta 5


Čas odoslania: 24. novembra 2022